My Fair Lady

Annette Heick som Eliza Doolittle på Aarhus Teater

02:31

1 af 2

Aarhus Teater havde mandag prøver på en af sine mest omfattende opsætninger til dato. Teateret er i gang med en af musicalverdens helt store klassikere, My Fair Lady.

I hovedrollen ses Annette Heick, og hun glæder sig blandt andet til at måtte bruge skældsord på scenen.

- Det første jeg overhovedet gør, når jeg kommer ind på scenen, det er at sige: Satan, helvede, pis og lort og røv og nøgler. Og så er vi ligesom i gang, siger Annette Heick.

På scenen spiller hun hovedrollen som blomsterpigen Eliza Doolittle, der bliver taget under professor Higgins vinger for at lære at være og tale som en dannet kvinde.

Forestillingen er den største på Aarhus Teater i år.

- Nu har jeg været på teatret i seks år, og det her er nok den flotteste scenografi jeg nogensinde har set på Aarhus Teater, siger Henning Kærgaard, der er direktør på Aarhus Teater.

Annette Heick er som en af de få på scenen ikke uddannet skuespiller, men det gør ikke så meget, fortæller Bue Wandahl, der spiller professor Higgins.

- Til gengæld kan hun danse, og det kan jeg ikke så godt. Vi skal danse en vals, og der er det hende, der fører. Man kan ikke se det, men det er altså hende.

TV 2 | ØSTJYLLAND har fulgt tilblivelsen af My Fair Lady og bringer en miniserie om den store satsning. Første bliver sendt på torsdag.

Du kan se mere om Annette Heick og My Fair Lady i tv-indslaget øverst på siden.