Musik som medicin

Reggaerytmer får Ole Brockman til at slappe af

04:50

1 af 2

På 30 år har Ole Brockmann og hans reggaeorkester udgivet bare to albums, og det er der for hovedpersonen selv ikke noget usædvanligt i.

For Ole Brockmann handler livet om at tage det, som det kommer og gerne i lidt langsommere tempo end alle andre. Selvom det hele er gået langsomt, kan hans orkester Slo Down i år fejre 30 års jubilæum.

- Vi lever i en verden, hvor tingene af en eller anden uransagelig grund bare skal gå hurtigere og hurtigere og hurtigere - og vokse og vokse. Det eneste ude i naturen, der opfører sig på den måde, er egentlig cancer. Tag den nu med ro og lad os komme ned på jorden, siger Ole Brockmann til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Musikken har været en stor del af hans liv. Det er musikken, som har hjulpet ham med at slappe af og styre sin rastløshed. En rastløshed, som nu har fået diagnosen ADHD.

Se: Sportsfest med reggae

- Det er med til, at jeg ikke er gået totalt i hundene og blevet stornarkoman eller drukket mig ihjel, siger Ole Brockmann til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Selvom orkesteret har eksisteret i 30 år, er det aldrig blevet til det helt store gennembrud. Bandet venter stadig på sit store hit:

- Det har et eller andet sted været opad bakke i haglvejr med bar røv på en eller anden måde. Den bedste og største forklaring på, at der ikke er sket mere med det her orkester igennem så mange år, det er simpelthen dårlig ledelse, siger Ole Brockmann til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se hele interviewet med Ole Brockmann og hans reggaeorkester øverst i artiklen.