Morgenfest med dans og brunch i Aarhus

Beats 'n' Breakfast i Aarhus

01:52

1 af 2

Som noget nyt er Performing Arts Platform begyndt at holde morgenfester i Aarhus. Beats 'n' Breakfast hedder konceptet, der danser dagen i gang.

- Det er et koncept, som vi har startet op i sidste måned. Som udgangspunkt handler det om at danse om morgenen. Det er en morgenfest med DJ og musik efterfulgt af god og sund morgenmad. Det er grundkonceptet, siger Charlotte Mors, der er leder af Performing Arts Platform.

Denne tirsdag blev der danset og spist ved og på skøjtebanen i Aarhus. Det er med at udnytte muligheden, mens banen er her, forklarer Charlotte Mors.

Lina dansede sig igennem vanvid

Alle er velkommen

- Vi håber stille og roligt at den her morgenfest udvikler sig, vokser og bliver interessant for flere og flere, siger Charlotte Mors og fortæller, at dansefesten er åben for alle.

Men hvorfor stå tidligt op og starte dagen med dans?

- Fordi det er den bedst tænkelige start på dagen. Vi startede op i januar med den første fest hjemme hos os selv i det studie, vi har ved siden af kontoret ved Brobjergskolen, og der var vi 40 mennesker, der havde en fantastisk dans i fem kvarter efterfulgt af morgenmad. Det var godt, og det var hyggeligt. Folk var helt fantastisk glade, siger Charlotte Mors.

Det er planen at Beats 'n' Breakfast skal finde sted cirka en gang om måneden, og til april er Rådhushallen i Aarhus booket til fest.

Du kan se mere om Beats 'n' Breakfast i videoen øverst på siden.