Moesgaard en kæmpe succes

Rigtig mange besøgende på få måneder

Siden det nye Moesgaard Museum i oktober slog dørene op, har interessen for det nye museum været voldsomt stor. På under 3 måneder har 95.000 mennesker besøgt museet i Højbjerg. Og det imponerer selv museets medarbejdere.

- Det er helt fantastisk, at vi er blevet taget så godt imod, så det er vi absolut tilfredse med, fortæller kommunikationschef for museet, Bodil Jensen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Museet, der har været undervejs i 2 år, har især været velbesøgt i december måned, hvor også den unikke arkitektur har givet anledning til besøg.

- Især her mellem jul og nytår har der været rigtig mange forbi, og nok især fordi man har kunnet bruge taget på museet som kælkebakke, fortæller Bodil Jensen.

Se også: På kælk på Moesgaard

Men selvom Moesgaards første måneder har været en stor succes, så betyder det ikke, at det nu er slut. Museet regner stærkt med at det nye år bringer endnu flere besøgende med sig.

- Det er klart, at vi har oplevet et boost her i starten, men vi tror og håber på, at der kommer mange nye besøgende her i 2015, fortæller Bodil Jensen, og henviser til museets første særudstilling om den kinesiske Kejser Qin og hans 8000 terrakottekrigere, der åbner 1. april.