Moderen til 24-årige Nick: Det er min søn, der er fundet død

Den 24-årige Nick Langkjær Hansen forsvandt efter en bytur i januar. Siden har politi, familie og venner ledt efter ham. I dag bekræfter familien, at han er fundet død i Aarhus Havn

24-årige Nick Langkjær Hansen forsvandt efter en bytur i Aarhus i januar. Foto: Privatfoto

1 af 2

En lang periode med uvished er forbi.

Den døde mand, der blev fundet tidligere tirsdag i Aarhus Havn, er den forsvundne Nick Langkjær Hansen. Det siger mandens mor til Horsens Folkeblad.

Østjyllands Politi har endnu ikke bekræftet, at der er tale om den forsvundne Nick Langkjær Hansen, da der endnu ikke er blevet afholdt ligsyn.

00:26

VIDEO: Dykkere bjærgede tidligere tirsdag en død mand fra Aarhus Havn. Den døde person viste sig senere at være Nick Langkjær Hansen.

Luk video

-  Vi kan ikke bekræfte noget, før der har været afholdt ligsyn, der kan identificere personen endeligt, siger Peter Hunniche, der er vagtchef hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Forsvundne Nicks mor: Jeg har lovet Nick, at vi får ham hjem

Nick Langkjær Hansen blev fundet ude i sejlrenden i Aarhus Havn ved 16-tiden tirsdag.

- Familien til den forsvundne Nick Langkjær Hansen har hyret Kystdirektoratet til at lede efter den unge mand, og omkring klokken 15 kommer de så med en melding til os om et fund i havnen. Det sender vi dykkere fra Østjyllands Brandvæsen ud for at undersøge, men det viser sig at være en stålplade, der kunne minde om en person, siger Henrik Risager, der er indsatsleder ved Østjyllands Politi.

Læs også Død mand fundet i Aarhus Havn

Kort efter kom der en ny melding fra Kystdirektoratet.

- Denne gang går den på, at man har fundet en død person i vandet. Sammen med Østjyllands Brandvæsen får vi bjærget liget og båret det op i en rustvogn, forklarer Henrik Risager.

Forsvandt efter bytur

Nick Langkjær Hansen forsvandt efter en tur i byen den 29. januar 2017. Her blev han sidste set klokken 05.23 om morgenen, hvor han forlod McDonald's på Store Torv i Aarhus.

Nick Langkjær Hansen havde været på bytur med studiekammerater i Aarhus, hvor han studerede. Til daglig boede han i en lejlighed i Horsens.

Læs også Frivillige søger igen: Har givet spor videre til politiet

Selskabet var rundt på forskellige barer i Aarhus. Men mandagen efter weekendens bytur begyndte studiekammeraterne at blive bekymrede, da han ikke dukkede op til undervisning.

Nick Langkjær Hansen havde en forhåndsaftale om at overbatte hos en kammerat i Aarhus. Men han dukkede aldrig op.