Mistænkt flugtbilist anholdt

93-årig kvinde død efter påkørsel i Brabrand

Den 93-årige kvinde blev søndag den 4. januar påkørt på Sigridsvej i Brabrand. Hun døde senere af sine kvæstelser. Foto: Google Maps

Den 25-årige mand, som Østjyllands Politi har efterlyst i forbindelse med et trafikdrab i Brabrand, hvor en 93-årig kvinde blev kørt ned og døde af sine kvæstelser, er fredag blevet anholdt.

Ifølge Østjyllands Politi blev manden anholdt fredag klokken 12.30 i Billund Lufthavn efter indrejse. Østjyllands Politi ønsker ikke at oplyse, hvilket land manden er rejst fra.

Påkørslen skete søndag den 4. januar klokken 13.20 ved krydset ved Sigridsvej og Jettesvej i Brabrand ved Aarhus.

Ifølge politiet kom kvinden gående og ville krydse vejen, da hun blev ramt af bilen. Efterfølgende bremsede bilen angiveligt kortvarigt ned, men kørte så væk fra stedet.

Se: 93-årig kvinde død

Kort tid senere lykkedes det for politiet at finde flugtbilen, men føreren var væk.

Politiet kom på sporet af den 25-årige, som dog ikke var til at finde nogen steder i landet, hvorfor han blev efterlyst.

Den 14. januar 2015 blev den 25-årige varetægtsfængslet in absentia og efterlyst internationalt. Dette på baggrund af, at der ifølge politiet var begrundet mistanke om, at han er skyldig i uagtsomt manddrab og efterfølgende at være flygtet fra stedet.

Østjyllands Politi oplyser, at den 25-årige vil blive genfremstillet i Retten i Aarhus i morgen, lørdag, hvor han vil blive krævet varetægtsfængslet.

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere sagen yderligere.