Mistænkelig mand på spil i forstad

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at være opmærksomme og kontakte politiet på tlf. 114, hvis man oplever mistænkelig færden i sit boligområde.

Inden for 15 minutter modtog politiet torsdag formiddag to anmeldelser fra beboere i Åbyhøj om, at de havde haft uønsket besøg af en mand.  

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Den første anmeldelse kom fra en 38-årig kvinde på C.A. Thyegodsvej, som havde siddet derhjemme og arbejdet hjemmefra. På et tidspunkt hører hun hoveddøren gå op. Hun spurgte, hvem det var, men så blev døren lukket.

Da kvinden gik hen til døren, stod en mand uden for. Hun spurgte, hvad han lavede, hvorefter han spurgte hende, om hun havde en donkraft. Det afviste kvinden. Derefter gik manden hen til en Peugeot og kørte fra stedet.

Den mistænkelige mand blev set på Ydunsvej og C. A. Thyegodsvej i Åbyhøj.
Den mistænkelige mand blev set på Ydunsvej og C. A. Thyegodsvej i Åbyhøj. Foto: Google Maps

Noget tyder på, at manden ikke kørte ret langt. En 68-årig mand på Ydunsvej oplevede nemlig klokken 11.20, at en fremmed mand gik rundt i hans have, som om han ledte efter noget.

Ligesom kvinden tog den 68-årige kontakt til den mistænkelige mand, som også denne gang spurgte efter noget værktøj. Manden gik igen fra stedet og kørte væk i en Peugeot.

Muligvis samme gerningsmand 

Det er politiets formodning, at der er tale om den samme gerningsmand, da kvindens og den 68-åriges signalementer af gerningsmanden har mange ligheder.

Østjyllands Politi opfordrer borgere til at være opmærksomme og kontakte politiet på tlf. 114, hvis man oplever mistænkelig færden i sit boligområde. 

Manden beskrives som: