Millionstøtte til udstilling

A.P. Møller-fond støtter Sculpture by the Sea i Aarhus med næsten to millioner kroner

Hvert andet år kan østjyderne slentre en tur ved Tangkrogen i Aarhus og langs vandet ud til Bellehage, mens de kan studere en lang række forskellige skulpturer.

Fra den 5. juni til den 5. juli 2015 løber Sculture by the Sea igen af stablen i Aarhus, og her kan publikum opleve 57 skulpturer.

A.P. Møller Fonden har i år valgt at støtte udstillingen med 1.954.000 kroner, og det glæder Jacob Bundsgaard (S), der er borgmester i Aarhus.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at A.P. Møller Fonden har valgt at støtte Sculpture by the Sea Aarhus. Der er tale om en fantastisk opbakning til en af byens helt store satsninger, og fonden er med til at sikre, at vi igen kan lave en udstilling, der med sin mangfoldighed af kunstneriske oplevelser byder på sanserige, udfordrende og nytænkende værker til glæde for alle byens borgere og gæster fra nær og fjern, siger Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse.

De 57 skulpturer på årets store udstilling er skabt af kunstnere fra 24 forskellige lande. Udstillingen er gratis, og den kan opleves i samtlige af døgnets timer i perioden den 5. juni til den 5. juli 2015.