Mikkel Saad vender tilbage til Århus

Skader på fløjen giver comeback til gammel kending

Foto: Ole Nielsen

Mindre end et halvt år efter, at han forlod klubben, er Mikkel Saad nu tilbage hos Århus Håndbold.

Den 25-årige fløjspiller røg ellers ud i kulden i sommers, da klubben ikke forlængede hans kontrakt på grund af økonomi, lød forklaringen dengang.

Nu er han tilbage på kontrakt frem til sommeren 2016.

Forklaringen er, at den norske fløjspiller Stian Brevik har fået revet sin akillessene over, og at klubben derfor akut mangler en spiller.

Århus-direktør: Vi er på rette vej

Direktør Jan Nielsen er glad for, at parterne har kunne blive enige om en aftale eftersom, at Mikkel Saad fortsat er klubløs:

- For både os og Mikkel er det win-win i en trist situation. Vi stod og havde en udfordring efter Stian Breviks uheldige skade, og Mikkel stod uden klub. Og da vi kender Mikkel og ved, at vi får en dygtig spiller med gode værdier, som samtidig kender holdet ind og ud, så var Mikkel det oplagte valg for os, siger han i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv er da også glad for muligheden for spilletid. Han har siden, han udgik af truppen, trænet med holdet for at holde sig i gang:

- Den største forskel for mig bliver, at jeg nu får lov at spille kampe for holdet også, og på den måde får jeg mulighed for at vise, at jeg stadig kan noget med en håndbold. Kontrakt indtil sommer, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Mikkel Saad.

Mikkel Saad forlod Aarhus Håndbold, da hans kontrakt udløb i sommers. Han har spillet i klubben siden 2011.