Meldgaard er ny S-formand i Tranbjerg

Anne-Marie Meldgaard skal hjælpe Socialdemokraterne i Tranbjerg

Tidligere socialdemokratiske folketingsmedlem Anne-Marie Meldgaard er tilbage i politik - ikke på Christiansborg, men som formand for Socialdemokraterne i Tranbjerg syd for Aarhus.

Hun er netop på en generelforsamling blevet valgt som ny formand, hvor hun skal hjælpe med at sikre, at Socialdemokraterne får et godt kommunalvalg om to år.

- Den tidligere formand, Carsten Poulsen, ønskede at stoppe, og da der ikke umiddelbart stod en ny formand klar i kulissen, blev jeg spurgt. Vi har et byrådsmedlem, Camilla Fabricius, der gør meget for byen og partiet, og hende vil jeg gerne hjælpe. Det ville være uholdbart, hvis vi ikke har en velfungerende partiforening, siger Anne-Marie Meldgaard til tv2oj.dk.

Hun forlod Folketinget i 2011 og har siden været formand for Europa-Nævnet.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg skulle tilbage i politik på den her måde. Jeg havde regnet med at skulle være menigt medlem af partiet, men da det ikke så ud til, at der var nogen, som var klar til at tage over, har jeg påtaget mig opgaven, siger Anne-Marie Meldgaard, der altså nu trækker i parti-arbejdstøjet igen.

Flere medlemmer

- Vi skal prøve at få partiforeningen op at stå igen, vi skal gerne have flere medlemmer, og vi skal gerne sætte Aarhus Syd mere på dagsordenen. Vi skal hjælpe Camilla Fabricius med at få et godt kommunalvalg, og hun skulle gerne være den øverste kvinde på partiets liste, så vi på den måde kan styrke sydbyen, siger Anne-Marie Meldgaard.

Hun mener, at Camilla Fabricius er en ærlig og saglig politiker.

- Hun går altid ind i tingene 100 procent, og hun kommer ikke med løfter, der ikke kan gennemføres. Det er nogle af de kvaliteter ved hende, som tiltaler mig, siger Anne-Marie Meldgaard.

På generalforsamlingen blev Birgitte Pedersen, tidligere byrådsmedlem, også valgt som partiforeningens nye sekretær

glatte veje glat vej trafik vinter

play Risiko for spejlglatte veje mandag morgen: Der kan lokalt falde isslag i nat

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Jørn Okbo jazzbutikken

play VIDEO: Mød manden der satte Aarhus på jazzens verdenskort

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

Corona monstre svejstrup

playMonstre skal skræmme corona væk fra landsby

20200910-094247-A-1920x1280we

Britisk coronamutation fortsætter stigning i Danmark