Mazur stopper i Århus Håndbold

Jannick Mazur og Århus Håndbold stopper samarbejdet

Foto: Ole Nielsen

Jannick Mazur er i gang med sin sidste sæson i Århus Håndbold. En skulderskade betyder, at han vælger at sætte håndboldkarrieren på pause.

- Skulderen er ikke og bliver heller ikke så god, at det er muligt for mig at jagte ønsket om at blive bedre. Den har generet siden juni sidste år og fået genoptræningschancen uden held, så jeg spiller sæsonen færdig og hjælper holdet, så godt jeg kan, og så er det ellers slut, siger Jannick Mazur i en pressemeddelelse.

- Der har været mange gode oplevelser, og jeg kommer helst sikkert til at savne holdkammerater og folkene omkring holdet samt ikke mindst de sponsorer og frivillige, der har hjulpet Mille og jeg. Jeg håber da bestemt også, at jeg kan have en fortsat tilknytning til klubben, forsætter han.

Og den 28-årige højrefløj regner ikke med, at der er mere håndbold i ham.

Se: Valgt til Supermatchen

- Nu tager jeg i hvert fald et stort break fra håndbolden, hvilket også giver mig muligheden for at foretage mig noget rent karrieremæssigt, som jeg ikke har kunnet, når håndbolden har fyldt så meget, som tilfældet har været, siger han.

Århus Håndbold og cheftræner Erik Veje Rasmussen er ærgerlig over stoppet, men ønsker Jannick Mazur alt mulig held og lykke fremover.

- Jannick har været en god fyr at have i truppen både på og uden for banen, og det er ærgerligt, at en skade kommer i vejen for ham. Jeg og klubben ønsker ham alt muligt held og lykke fremover, siger Erik Veje Rasmussen.

Jannick Mazur er noteret for 168 kampe for Århus Håndbold.