Mazur forlænger kontrakt

Århus Håndbold forlænger med hørefløj

Den 27-årige højrefløj Jannick Mazur kommer også i den næste sæson til at tørne ud for Århus Håndbold i den bedste række.

Klubben er blevet enig med Jannick Mazur om at forlænge kontrakten, så den udløber i sommeren 2015, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg har forlænget min kontrakt, fordi jeg er meget glad for at være her. Og fordi jeg fortsat gerne vil være med til at hjælpe klubben både på og udenfor banen, siger Jannick Mazur.

- Jeg har fået meget spilletid og meget tillid fra Erik (Veje, red) i denne sæson, og det er en af grundene til, at jeg har haft lyst til at fortsætte samarbejdet. Jeg vil blive ved med at bygge videre på mit niveau. Jeg fylder 28 til sommer, og jeg går nu ind i mine bedste håndboldår.

Mazur kom til Århus Håndbold i 2008 og har spillet 165 kampe for klubben. I denne sæson har han scoret 43 i ligaen.

Træner Erik Veje er tilfreds med, at forlængelsen er på plads.

- Han har i årevis været en fast bestanddel af holdet, og han er efter min opfattelse en af de bedste forsvarsfløje i ligaen.

- Han er blevet bedre og bedre til at lægge pres på modstandernes angreb ved sit offensive arbejde, og derfor spiller han en meget vigtig rolle på holdet, siger Erik Veje.

Jannick Mazur har spillet tre A-landskampe i karrieren.