Måtte ikke bytte Red Bull: Spyttede ekspedienten i hovedet

En 49-årig kvinde blev noget hidsig og spyttede ekspedienten i hovedet, da hun ikke kunne få lov til at bytte en Red Bull i 7-Eleven søndag aften

Østjyllands Politi rykkede ud, efter en ekspedient var blevet spyttet i hovedet af en 49-årig vred kvinde. Foto: Kim Haugaard - Scanpix

Man kan tilsyneladende blive udsat for lidt af hvert som ekspedient i 7-Eleven. I hvert fald blev en ekspedient søndag aften spyttet i ansigtet og udsat for skældsord, da hun gav en 49-årig kvinde en besked, hun ikke just blev glad for at høre.

Den 49-årige kvinde ønskede at bytte en Red Bull, hun havde købt, men ekspedienten oplyste hende om, at det ikke var muligt at få byttet mad- og drikkevarer i butikken. Og det blev kvinden mildest talt sur over.

Læs også Foden af speederen: Der er ekstra fartkontrol i denne uge

Faktisk endte det med, at politiet blev tilkaldt og anholdte hende.  

- Hun angriber sådan set den her ekspedient, og det er jo selvfølgelig med til at skabe usikkerhed, og så rykker vi selvfølgelig ud, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi oplyser, at kvinder var beruset og ophidset, men anholdelsen foregik i god ro og orden.

Læs også Rødmosset cyklist på hvid mountainbike efterlyses

- Hun siger, at hun har været sur på kæresten, og at hun er kommet til at lade det gå ud over ekspedienten. Men hun indrømmer, at hun har spyttet på hende, siger Jakob Christiansen.

Kvinden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Episoden fandt sted hos 7-Eleven på Banegården i Aarhus.