Maskerede røvere truede 24-årig med køkkenkniv

Østjyllands Politi efterlyser vidner til knivrøveri i Aarhus

Det var i en lejlighed et sted her på Reginehøjvej, at røveriet fandt sted torsdag eftermiddag ved 13.30-tiden. Foto: Google Streetview

En 24-årig mand blev torsdag udsat for et groft røveri i det nordlige Aarhus.

Ved opgangen til sin lejlighed på Reginehøjvej blev han ved 13.30-tiden passet op af to maskerede mænd, som truede ham med en køkkenkniv.

Læs også Steve er handicappet: - Bare spørg, hvis du vil være min ven

Mændene holdt kniven op for brystet af den 24-årige og tvang ham op i lejligheden, hvor han blev presset til at give dem et kontantbeløb, hvorefter de forlod stedet i ukendt retning.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der måtte have set noget mistænkeligt i området og gerne de to personer, vi efterlyser, siger Martin Christensen, vagtchef ved Østjyllands Politi.

Har du set noget?

Hvis du har oplysninger i sagen, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på telefonnummer 114.

De to gerningsmænd beskrives ifølge Østjyllands Politi:

Den ene: Cirka 175 centimeter høj og kraftig af bygning. Han var iført en mørk elefanthue med huller ved øjnene, en sort jakke, og mørke bukser. Han er mørk i huden og talte dansk. 

Læs også Skole har strenge mobilregler: Alligevel er eleverne tilfredse

Den anden: Ligeledes cirka 175 centimeter høj. Han var iført en mørk skimaske og solbriller samt et mørkeblå joggingsæt med New York-logo.

Har du oplysninger om røveriet, der skete et sted her på Reginehøjvej i Aarhus Nord, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114. Foto: Google Maps