Maskerede mænd efterlyses

Røvere truede sig til penge og cigaretter

Foto: Colourbox

Østjyllands Politi anholdt i forgårs en 36-årig mand, som har erkendt at stå bag fire røverier de seneste par måneder.

På trods af anholdelsen af serierøveren, blev der i går aftes begået endnu et røveri i Aarhus-området

Her blev et supermarked på Beder Landevej i Beder udsat for røveri omkring klokken 21. To maskerede mænd kom ind i butikken og truede med kniv og pistol til at få udleveret penge og cigaretter.

Mændene fik, hvad de kom efter, og løb derefter ud af butikken, hvor en tredje mand ventede på dem.

Ifølge Østjyllands Politi er det uvist i hvilken retning mændene forsvandt. Politiet har nu overvågningvideo fra butikken og vidneforklaringer, som skal hjælpe med at identificere røverne:

- Vi har begrænsede spor at gå efter, fordi de både havde hætter og handsker på, siger politikommissær Thomas Hinge til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Signalement af røvere

1) Mand med mørk hudfarve. Han var 175 centimeter høj og almindelig af bygning.

- Han var iført sort elefanthue, sort hættetrøje med rød/orange cirkel samt skrift på brystet i form af ukendt mærke, lysegrå jeans bukser og hvide kondisko med sort stribe midt på af mærket Puma og orange handsker med hvidt logo på overside.

- Han medbragte en hvid plasticpose med blå farve på og havde en større kniv i hånden. Under røveriet talte han dansk med accent.

2. Ligeledes en mand. Han var kraftig af bygning.

- Han var iført en sort elefanthue, sort hættetrøje af mærket Karl Kani hvor der med blå/hvid skrift på brystet var to store K'ere, sandfarvede bukser, hvide kondisko muligvis af mærket Nike Shoxx og røde handsker med hvidt logo på oversiden.

- Han medbragte en sort pistol.