Manden bag Classic Race er gået bort

Den kendte aarhusianske erhvervsmand Niels Brøchner døde tirsdag morgen af den uhelbredelige kræftsygdom, han led af

Uden ham var det store motorløb Classic Race i Aarhus næppe blevet en så stor succes, som det er. I 2010 tog han initiativet til, hvad der endte med at blive Nordeuropas største motorsportsevent. I dag gik direktøren for Classic Race, Niels Brøchner, bort. Han døde blandt sine nærmeste af en meget aggressiv kræftsygdom.

Det er under en uge siden, at den kendte aarhusianer fortalte om sin uhelbredelige sygdom på Facebook, og nu offentliggør familien hans død på selvsamme medie.

- For mindre end en uge siden lagde Niels en opdatering på FB, hvor han fortalte, at han var uhelbredelig syg. Kræften har været helt vildt aggressiv og kl. 9.09 i dag er Niels sovet stille ind omgivet af sine kære. Selvom Niels altid har sagt "hvis en opgave er umulig, så giv den til mig", så har det ikke været muligt at vinde over kræften, lyder det fra de nærmeste på Niels Brøchners Facebookside.

Niels Brøchner døde i en alder af 70 år - på de syv årtier har han nået at gøre sit store indtryk på mange og har fået ført meget ud i livet.

Han er udlært automekanier og levede i mange år som selvstændig Skodaforhandler. Bilmærket gav ham en særlig interesse for Tjekkiet, hvor han med hustruen Jette drev hotel og bed & breakfast. I 2003 blev han desuden tildelt titlen som honorær tjekkisk konsul.

Også politisk har Niels Brøchner gjort sig bemærket i Aarhus. I over 10 år var han medlem af byrådet for Venstre og Det Konservative Folkeparti. 

På cv’et står der også tidligere ejer af Aarhus Kanalen, direktør i FC Århus Invest A/S og en lang række tillidsposter. I perioden med disse poster har han ligeledes stået i spidsen af en lang række større og mindre virksomheder. 

hornslet skole

Skole hjemsender 17 lærere og flere klasser efter smitteudbrud

Å

Efter flere års kamp: Ny bro bliver muligvis en realitet

Politi politibil genrebillede

Bortvist Hummel-direktør tiltalt efter årelang efterforskning

politi

16-årig fik beslaglagt motorcykel

20210201-195854-L-1920x1280we

Nye rejserestriktioner træder i kraft onsdag: Rejser fra Island og norske regioner åbnes

hurtigfærgen skader thumbnail

Gammel færge sejlede ind i ny - nu er årsagen fundet

Dagens mest læste