Mand slået med hammer i tindingen af tyve

Besluttede sig for at følge efter gerningsmænd til et tyveri og endte med at få slag med hammer

En 28-årig mand blev i går omkring kl. 22.40 slået med en hammer i tindingen, da han forsøgte at konfronterede en gruppe unge mænd, som han mistænkte for tyveri.

Overfaldet fandt sted tæt ved krydset Onsholtvej/Dalhøjvænget i Viby.

Bare 10 minutter inden hændelsen sad den 28-årige mand i et møde i Bøgeskov Idrætsanlæg på Engelundsvej. Her hørte han og nogle andre mødedeltagerne pludseligt nogen rumstere i det tilstødende lokale. Kort efter så de en mand løbe fra stedet. 

De besluttede sig derfor for at undersøge sagen nærmere, og i lokalerne ved siden af, kunne de se, at der var væltet flere ting på gulvet og malet graffiti på væggene. Der manglede desuden et musikanlæg og noget sportsudstyr.

Trak hammer ud fra jakken

Den 28-årige besluttede sig nu sammen med en 33-årig mand fra mødet at tage ud og lede efter gerningsmanden. Ham opdagede de kort efter i krydset Onsholtvej og Dalhøjvænget sammen med tre andre mænd.

- Da den 28-årige konfronterede den formodede gerningsmand til tyveriet, blev mændene aggressive, og det endte med, at den ene trak en hammer ud under jakken og slog den 28-årige i tindingen, siger kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen. 

Den 28-årige nåede at afværge endnu et slag med armen, inden det lykkedes ham at få fravristet hammeren fra voldsmanden. Herefter stak hele gruppen af, inden de to mænd fik kontaktet politiet.

- Vi vil rigtig gerne i kontakt med personer som kan have set episoden eller som ved noget om sagen, siger Jakob Christiansen.

Signalement af gerningsmænd

DSC_0062

Lige nu: Forening demonstrerer med fakkeloptog, taler og musik i Aarhus

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier

Vaccine

Vaccineeksperiment forløb gnidningsfrit

Jakob Ellemann-Jensen

Ellemann vil åbne til maj efter vaccination af alle over 50 år