Mand sigtet for at påkøre kvinde: Blev anholdt under dæktyveri

En 37-årig mand kræves onsdag fængslet for grov vold, efter han ifølge politiet forsætligt påkørte en kvinde tilbage i april

Ifølge anklagerne skulle en 37-årig mand have påkørt en kvinde i et stisystem på Byagervej i Beder. Foto: Google Street View

Ifølge anklagerne skulle en 37-årig mand have påkørt en kvinde i et stisystem på Byagervej i Beder. Foto: Google Maps

1 af 2

Politiet beskrev ham som vanvidsbilist, efter han ifølge anklagerne i april bevidst påkørte en 46-årig kvinde på et stisystem i Beder syd for Aarhus. Kvinden bad manden om ikke at benytte stierne på Byagervej, og det fik ham til at reagere voldsomt.

Vi anholdt ham i går kort før middag, da han blev taget på fersk gerning i færd med at afmontere og stjæle nogle dæk på en bil.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

Manden er nemlig sigtet for at køre direkte ind i kvinden på en af stierne, så hun røg op på kølerhjelmen. Herefter stak han af fra stedet og har siden været eftersøgt.

- Vi anholdt ham i går kort før middag, da han blev taget på fersk gerning i færd med at afmontere og stjæle nogle dæk på en bil, der holdt på Bøgeskov Høvej i Viby. Da betjentene slog ham op, kunne de se, at han var eftersøgt, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Bøde til kinesisk restaurant: Skimmelvækst og bøtter med gammelt fedt

Det viste sig så altså hurtigt, at dæktyveriet var mandens mindste problem.

Han fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 10, hvor han er sigtet for grov vold, oplyser politiet.

Da der er anmodet om lukkede døre i sagen, kan Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke sige mere.