Mand kørte rundt på cykel og blottede sin penis foran kvinder

Søndag blev tre kvinder udsat for blotteri. Politiet formoder, at der er tale om den samme gerningsmand

Østjyllands Politi leder lige nu efter en mand, som mistænkes for at have blottet sig tre gange i Aarhus søndag morgen og formiddag. Ingen er anholdt i sagen, og politiet opfordrer folk til at henvende sig, hvis man har oplysninger.

- Da signalementet i alle tre tilfælde er meget ens, og da det er sket indenfor en kort tidsperiode ikke langt fra hinanden, formoder vi, at der er tale om den samme gerningsmand, siger Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi. 

Det første tilfælde fandt sted søndag morgen ved 8.20-tiden. Her var en 30-årig kvinde ude at løbe en tur ved Kongevejen tæt ved Tangkrogen og Marselisborg Slot, da hun blev overhalet af en mand på en cykel. Manden stoppede op længere henne ad vejen, og da kvinden kom tættere på, kunne hun se, at manden havde taget sine bukser ned og blottede sine kønsdele for hende, mens han lavede stønnelyde.

Manden beskrives som værende østeuropæisk af udseende, 40-45 år og cirka 170 centimeter høj og spinkel af kropsbygning. Han er kronraget og cyklede på en sort herre citybike af ældre årgang.

 

Yderligere to tilfælde

Cirka en halv time senere blev endnu en kvinde udsat for blotteri.

Klokken 8.50 så en 32-årig kvinde ifølge politiet en mand, der kom cyklende ved Marselis Boulevard 'med sin penis ude af bukserne'

Han beskrives også som værende cirka 40 år og spinkel af bygning. 

En lille time senere tikkede endnu en anmeldelse om blotteri ind hos Østjyllands Politi. Klokken cirka 9.40 oplevede en 26-årig kvinde, at en mand sad på en bænk ved Vestre Ringgade med åbne bukser og blottede sit lem for kvinden

Også her lød beskrivelsen på en mand på 40-50 år, der var spinkel af bygning og som kørte fra stedet på en mørk herrecykel. 

Østjyllands Politi havde patruljer ude i området fra Kongevejen til Vestre Ringgade for at lede efter blotteren, men uden held.

- Vi vil gerne opfordre folk, der ved eller ser noget, til at kontakte os, for vi vil gerne have sat en stopper for denne mand, siger Janni Lundager. 

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

anna møller yang mensa intelligente kvinder

play Svært at være intelligent og kvinde: - Deres præstationer reduceres til fantasiløs arbejdsomhed

IMG_3373

play Line er træt af ulige løn: 10.600 sygeplejersker har skrevet under

20191202-114229-L-1920x1279we

Østjysk politiker indgår forlig i injuriesag

sygeplejerske

Enhedslisten vil have langsigtet plan for ligeløn

Grenaa-Anholt Færgefart

Anholtfærgen frigiver flere billetter

20210301-122956-L-1920x1279we

Den ventede smitteeksplosion er udeblevet, så hvorfor åbner vi ikke mere?