Mand fængslet for at gå rundt med ladt pistol i støvlen

En 58-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger for blandt andet våbenbesiddelse og for at have flere salgsposer med narko på sig

Manden blev tilbageholdt i det område, der går under betegnelsen Nåleparken i Aarhus. Foto: Google Street View

Onsdag formiddag blev en patrulje fra Østjyllands Politi opmærksom på en midaldrende mand med mistænkelig adfærd på Kalkværksvej i det område, som i folkemunde går under navnet Nåleparken. Manden havde da også mere end bare lidt dårlig samvittighed.

- Betjentene tog en snak med ham, og ret hurtigt indrømmede den 58-årige mand, at han havde stoffer og en totenschläger på sig, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Voldsom biljagt: Politiet måtte trække våben

Under en kropsvisitation fandt politiet så flere uheldige ting på manden.

Alvorligt med ladt pistol

- I hans støvle havde han en ladt pistol, og i en strømpe fandt man flere slagsposer med narko, som vi er overbevidste om var lavet med henblik på salg, siger Jakob Christiansen.

Derfor blev manden sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg, våbenbesiddelse og våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Det er særligt alvorligt, når man går rundt med en ladt pistol i offentligheden.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

- Det er særligt alvorligt, når man går rundt med en ladt pistol i offentligheden, lyder det fra kommunikationsrådgiveren.

Manden er kendt af politiet fra flere tidligere forseelser.