- Man bliver lidt bange

Flere beboere føler sig utrygge efter skyderi

01:36

1 af 2

Fire skud blev sent mandag aften affyret mod en lejlighed i boligområdet Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Hele dagen i gennem har Østjyllands Politi i dag sikret sig spor for at forsøge at finde frem til, hvorfor ukendte gerningsmænd besluttede sig for at skyde mod en stuelejlighed.

Se: Skud affyret i Hasle

To af skuddene ramte husmuren, mens de to andre fløj igennem køkkenet i lejligheden.

TV 2 | ØSTJYLLAND talte i dag med flere beboere i området. En af dem var Abdel Bobo. Han fortalte, at hans ven befandt sig i lejligheden under skyderiet:

- Min kammerat var inde i køkkenet, da det skete. Skuddene gik forbi ham. Han stod bare og gemte sig omme bag skabet, siger Abdel Bobo og uddyber:

- Vi er vant til krig, hvor vi kommer fra. De kan ikke skræmme os.

Mens nogle beboere tog det stille og roligt, var andre langt mere utrygge ved situationen i området. Flere forældre udtrykte bekymring for, at deres børn en dag kunne havne midt i en skudepisode:

Se: - Vi har fundet flere spor

- Det gør lidt ondt, fordi vi har børn, der render rundt og leger herude til daglig. Man bliver lidt bange for at sende dem ud, når der sker sådan noget, siger Michelle Sørensen.

Østjyllands Politi vil endnu ikke udtale sig omkring baggrunden for skyderiet. Politiet har fortsat travlt med at afhøre vidner for at få dannet sig et billede af, hvad motivet kan være.

- Beboerne her i Bispehaven skal ikke føle sig utrygge. Bispehaven er generelt et roligt sted at bo. Det, vi så i aftes, er heldigvis ikke noget, vi har set tidligere, siger politikommissær Thomas Hinge til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se et tv-indslag fra det rystede boligområde øverst i artiklen.