Målmands-brøler kostede point

AGF spillede uafgjort mod mestrene

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Et målmandskiks var søndag aften årsag til, at det ikke lykkedes AGF at tage alle tre point med hjem fra Parken, hvor aarhusianerne mødte de danske mestre fra FCK.

AGFs midtbane-styrmand Casper Sloth bragte østjyderne foran med 1-0 efter 17. minutters spil i første halvleg. Det var et rigtig kanonmål fra den unge landsholdsspiller, som hamrede bolden i kassen fra distancen.

Det trak mere og mere op til en gedigen pibekoncert fra hjemmeholdets publikum før pausen, men det fik FCKs Nicolai Jørgensen afværget i sidste øjeblik, da han bragte balance i stillingen til 1-1.

Målet kom efter en stor fejl fra AGFs Steffen Rasmussen, der egentlig var ved at samle en bold op i hænderne, men da han undlod at gøre det, løb Nicolai Jørgensen forbi og prikkede bolden i nettet.

Se: Tror på AGFs chancer

Efter pausen var FCKs 19-årige målmand lige ved også at begå en ordentlig brøler for hjemmeholdet. Et frispark fra Søren Larsen strøg over FCKs mur og mellem både arme og ben på Jakob Busk. Men heldigvis for ham tog bolden stolpen og blev herefter ekspederet langt væk.

Jakob Busk viste sig dog også som en vigtig sidste skanse for FC København, da han præsterede en refleksredning tæt under mål fra en helt fri David Devdariani efter 79. minutter.

AGF havde endnu en stor chance kort efter og lignede med ti minutter tilbage af kampen mere et bud på en vinder, end hjemmeholdet gjorde.

Se: Skadet under træningen

Mod slutningen satte hjemmeholdet sig dog mere på spillet og pressede AGF langt tilbage på banen. Men det blev aldrig rigtig farligt.

Og så måtte FCK endnu en gang gå fra banen uden en sejr i Superligaen og ligger på en plads under nedrykningsstregen. En skæbne holdet i øvrigt deler med ærkerivalen Brøndby.

FC København får på søndag besøg af oprykkerne fra FC Vestsjælland i Parken, mens AGF fredag tager imod Sønderjyske.