Maja Alm rystet efter lureskandale

Den aarhusianske orienteringsløber Maja Alm er rystet over det svigt, hun og holdkammeraterne har været udsat for

Dansk Orienterings-Forbund fandt under det nyligt overståede EM i Tjekkiet skjulte kameraer på atleternes værelser. I forbindelse med sagen blev en dansk landsholdsleder smidt hjem fra mesterskaberne.

På holdet er den aarhusianske eliteløber Maja Alm, og hun har hidtil forholdt sig tavs om sagen, men nu bryder hun tavsheden med et langt indlæg på Facebook.

'Det, der gør allermest ondt, er ikke, at vi er blevet filmet, men det, der rammer mig hårdest, er det svigt fra en, som jeg virkelig stolede på. Jeg har ikke løbet i 3 dage, men er sikker på at lysten til at løbe nok skal komme snart,' skriver Maja Alm blandt andet på Facebook.

Læs også Aarhusiansk løber ramt af lureskandale

Hun skriver samtidig om det løb, hun deltog i dagen efter, at skandalen var blevet afsløret. Maja Alm skriver, at hun egentlig ikke ville have stillet til start, men holdets sportspsykolog overbeviste hende om, at det var en god idé.

'Jeg fortryder ikke at jeg stillede til start i lørdags, men det er nok det hårdeste løb, jeg nogensinde har løbet og det til trods for, at det på hvilken som helst anden dag nok havde været det perfekte terræn for mig', skriver Maja Alm.

Tidligere har forbundet oplyst, at en leder, der har været i forbundet i mange år, har optaget billeder af løberne, når de går i seng og i bad med videre.