To mænd stukket ned med kniv i Aarhus-forstad

Knivstikkeri er formentlig udspringer af en intern konflikt, lyder det fra Østjyllands Politi

Det var synet af to hårdt sårede mænd, som mødte politifolk fra Østjyllands Politi, da de mandag aften kl. 22.49 blev kaldt ud til en adresse i Hasselager i det sydlige Aarhus.

Mændene på henholdsvis 23 og 24 år var ifølge politiet blevet stukket ned med kniv og befandt sig i "kritisk tilstand". De nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet vil Østjyllands Politi ikke kommentere her dagen derpå. 

- Vi melder ikke andet ud, end det vi allerede har sagt, siger politiassistent Marianne Morgen, som understreger, at politiet holder kortene tæt ind til kroppen.

Hvor knivstikkeriet helt nøjagtigt fandt sted, og hvad relationen er mellem de to mænd, er derfor uvist. Natten igennem har Østjyllands Politi forsøgt at finde svar på, hvad der er sket og teorien er, at knivstikkeriet "formodes at udspringe af en intern konflikt", oplyser politiet. 

For bare en måned siden måtte Østjyllands Politi også tilkaldes i forbindelse med tumult i Aarhus Syd-bydelen. Lørdag den 10. december 2016 blev en patrulje kaldt ud til boligområdet Rundhøj - otte kilometer fra Hasselager - hvor en 17-årig mand blev beskudt. 

Fire måneder forinden var der også meldinger om skyderi og lignende optøjer ved Rosenhøj i Viby, som ifølge politiet var konsekvens af opgør mellem to grupper. Dengang besluttede Østjyllands Politi sig for at indføre visitationszoner i både Rundhøj og Rosenhøj. Om nattens knivstikkeri har rødder i gruppe- eller bandekonflikter vil politiet heller ikke kommentere. 

brændeovn

play Miljøorganisation om natligt brændeovnsforbud: Det vil slet ikke løse problemet

Makram Stige Drøgemüller

Stine giver knyttede kram: Hvis jeg får én til at smile, er mit arbejde gjort

storke storkepar storkeunger Enslev

playEfter unger døde: Nu får landsby ny storkerede

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark

Skærmbillede 2021-01-20 kl. 19.30.26

Østjysk virksomhed om præsidentskifte: - Vi ser frem til, at der kommer ro og kontrol

test corona covid-19

Mobile testcentre bruges alt for lidt, mener regeringen - indkalder kommuner til hastemøde