Mænd i 60’erne dyrkede hash i haven – og havde skarp patron i huset

Marihuana i huset og hampplanter i haven. Fundet gjorde en specialpatrulje ved Østjylland Politi tirsdag hos to mænd i 60'erne, hvor en skarp patron også dukkede op.

Tirsdag formiddag kiggede Specialpatruljen fra Østjyllands Politi forbi en adresse i Egå.

Specialpatruljen arbejder blandt andet med narko, og det var netop, hvad de havde hørt rygter om kunne findes på adressen.

I huset fandt politiet blandt andet flere pakker med marihuana.

- Mængderne plejer vi ikke at være så meddelsomme om, siger Anne Tiedemann, kommunikationskonsulent ved Østjyllands Politi.

Desuden fandt politiet en skarp patron i huset. Et våben er der dog ikke meldinger om, at politiet fandt.

Særlige planter i baghaven

I baghaven kunne specialpatruljen desuden konstatere, at der blev dyrket hampplanter. Det gør der ikke længere, for politiet konfiskerede dem, oplyser Anne Tiedemann.

Hvor mange planter, der er tale om, vil politiet ikke ud med.

- Det kan jeg ikke sige præcis, siger Anne Tiedemann.

Men politiet kender antallet?

- Ja, bekræfter kommunikationskonsulenten.

Hun forklarer, at politiet rykkede ud til huset efter et tip. Hvem tippet kom fra, vil politiet ikke komme nærmere ind på.

I huset bor to mænd på henholdsvis 69 og 60 år. De blev begge sigtet for narkobesiddelse, ligesom den ældste blev sigtet for ulovlig våbenbesiddelse efter patronfundet.

quote Mængderne plejer vi ikke at være så meddelsomme om.

Anne Tiedemann, kommunikationskonsulent ved Østjyllands Politi

Specialpatruljen arbejder foruden narkokriminalitet blandt andet også i nattelivet. Som titlen indikerer, har patruljen flere specialopgaver og kan både optræde uniformerede og i civil afhængig af opgaven.