Lykkeskolen vil undersøge Radwan Mansours undervisning

Omstridte Radwan Mansour, der er imam i Fredens Moské og har været en del af et Sharia-råd, er også lærer på Lykkeskolen, som nu vil undersøge, hvordan han har undervist eleverne

02:08

1 af 2

TV2's dokumentarserie "Moskéerne bag sløret" har vakt opsigt og skabt debat på flere niveauer, og nu kan udsendelserne også få konsekvenser for elever på Lykkeskolen i Brabrand.

De er nemlig blevet undervist af Radwan Mansour, der også er imam i Fredens Moské og blandt andet er blevet afsløret som del af et nu nedlagt Sharia-råd, og nu vil Lykkeskolen undersøge, om Mansour er gået over stregen i sin undervisning.

- Som skoleleder har jeg en pligt til at sikre mig, at det der foregår her på Lykkeskolen i Radwans undervisning i religion og orientering er foreneligt og stemmer med de danske regler og den danske lov, fortæller Ahmad Moussa, der er skoleleder på Lykkeskolen.

Fredens Moské beklager imams rådgivning

Radwan Mansours rådgivning blev afsløret i TV 2-dokumentaren 'Moskéerne Bag Sløret' torsdag aften, og den viste blandt andet, at da TV 2's kvindelige muldvarp foregiver at være en voldsramt kvinde, så råder imam Radwan Mansour hende til ikke at gå til politiet.

Radwan Mansour skal nu forklare sig på et møde overfor ledelsen og lærerkollegerne på Lykkeskolen, og sagen skal undersøges yderligere.

- Vi vil gå ind i klasserne og spørge eleverne, hvordan de bliver undervist. Vi vil kontakte forældrene og tjekke, om de har klager eller har været utilfredse med noget af undervisningen, fortæller Ahmad Moussa.

Efter undersøgelsen skal skolens bestyrelse tage stilling til Radwan Mansours fremtid.

Se hele indslaget i ovenstående video.