Lunkne TV 2-anmeldelser

Ikke meget nyt fra Steffen Brandt og co. på nyt studiealbum, mener anmeldere

Foto: Albumcover

Danmarks kedeligste orkester - aarhusianske TV-2 - lever i stor stil op til deres eget prædikat på bandets seneste album, "Det gode liv".

Det mener i hvert fald flere anmeldere, efter at Steffen Brandt og co. tidligere på ugen sendte gruppens 18. studiealbum på gaden.

Ifølge flere avisanmeldere byder indholdet på det nye TV-2-album på endnu mere af det, vi i forvejen kender fra det aarhusianske band. Derimod er der ikke meget nyt.

Albummet er produceret af Andreas "Maskinen" Sommer og Mads Bjørn, som mange kender for samarbejdet med Marie Key. Ifølge anmelder Thomas Nygaard fra Århus Stiftstidende har producerne dog ikke givet meget fornyelse.

Læs også TV-2 klar med nyt album

- Et åbenlyst træk hen imod at - ja, være i sync med tiden. Men ikke mere end at det fortsat lyder umiskendeligt som Danmarks kedeligste orkester. Hvis dén selvironiske karakteristik fra TV-2 lejren altså fortsat er i spil, skriver Thomas Nygaard, der giver "Det gode liv" to ud af seks mulige stjerner.

Ekstra Bladets Thomas Treo er endnu hårdere i sin anmeldelse af det nye album. Under overskriften "TV-2 går helt i sort" skriver han, at popgruppen mister signalet efter endnu en genudsendelse af en genudsendelse.

- Det lyder simpelthen som om, kvartetten ikke gider længere, og hvis forgængeren 'Showtime' bare var endnu en genudsendelse, så er 'Det gode liv' øjeblikket, hvor TV-2 mister signalet, mener Thomas Treo, der hiver to ud af seks stjerner frem.

Efter anmeldelsen afviste TV 2-forsanger Steffen Brandt ifølge Ekstra Bladet et interview med avisen.

Læs også Intimkoncert i Skanderborg

Det er dog ikke alle, der keder sig bravt, mens de lytter til "Det gode liv". Jan Opstrup Poulsen fra det aarhusianske musikblad Gaffa giver albummet fire ud af seks stjerner.

- På "Det gode liv" kaster TV-2 sig ud i den store flotte lyd. Det er Cadillacen, der er kørt frem, og den cruiser sig forholdsvis stilsikkert ud ad de snorlige veje. Der bliver spillet med et fornemt overskud og en tro på, at den gode popsang kan blive til fællessang. TV-2 har ikke mistet de catchy omkvæd.