Lover flere AGF-forstærkninger

AGF er ikke færdige med at handle, lover bestyrelsesformand Lars Fournais

Seks nye spillere er kommet til klubben, men det betyder ikke, at man er færdig med at handle i AGF. Det fastslår bestyrelsesformand Lars Fournais overfor AGF's hjemmeside i et åbent brev til fansene.

- Henover sommeren har vi sagt farvel til 10 spillere. Vi er med andre ord fire færre spillere i forhold til sidste sæson, og det giver næsten sig selv, at vi endnu ikke er færdige med at handle i dette transfervindue. Målet er, at vi får en trup, der både i toppen og bredden har kvaliteterne til at indfri vores sportslige ambitioner, skriver Fournais blandt andet.

Se: AGF vil hurtigt i top 6

Utvivlsomt godt nyt for AGF-tilhængerne, der higer efter succesoplevelser i den bedste danske række, som man er rykket ned fra flere gange i de seneste år.

Bestyrelsesformanden fastslår samtidig, at det er målet med sæsonen, at man ikke skal rykke ned. Men ambitioner er der stadig, og han mener, at AGF skal etablere sig som en fast del af toppen i dansk fodbold.

- Men for at vi skal nå derhen - eller måske rettere derop - skal vores fundament gøres endnu stærkere. Der skal bygges flere lag på - vel at mærke robuste, bæredygtige lag, der gør os i stand til hele tiden at hæve overliggeren, uden at det hele ramler sammen, skriver Lars Fournais.

Se: Brøndby-fans er ankommet

AGF spiller mod Brøndby i sæsonpremieren i aften, søndag, klokken 18.00.