Louise i finalen som brillemodel

Aarhusiansk kvinde skal kæmpe for at vinde - og for en god sag

Med sit røde hår, der smyger sig om ansigtet, fine fregner og grøn-blålige brille, er Louise Dahlerup Sørensen fra Åbyhøj en kvinde, man lægger mærke til.

Brillerne er blevet hendes kendetegn og bliver op til flere gange om året skiftet ud til fordel for nogle nye. Kærligheden til det hjælpemiddel, som mange måske er trætte af, er stor.

Det er derfor ikke overraskende, at netop 28-årige Louise Dahlerup Sørensen nu er at finde blandt de fire finalister, som kæmper om at vinde titlen som 'Årets Brillelook 2015'.

- Det er dejligt. Nu må vi se, hvordan det går. Man kan jo synes, at man selv ser 'åh-så-godt-ud', siger hun til tv2oj.dk.

Konkurrencen bliver passende nok afholdt af brillefirmaet Louis Nielsen, der igen i år leder efter det smarteste, flotteste, mest interessante brillelook.

Det er en modelkonkurrence for brillebrugere - og det er netop på den baggrund, at Louise Dahlerup Sørensen besluttede sig for at melde sig til. Hun har aldrig haft lyst til at stille op i en rigtig modelkonkurrence:

- Jeg har ikke tænkt på mig selv, som en, der har en modelkrop. I stedet synes jeg, at jeg har et godt brillelook.

- Jeg får en anden personlighed, når jeg får brillerne på. Mere kant og karakter alt efter, om jeg for eksempel tager en firkantet eller rund brille på.

En rejse til Afrika

Forud for finalen er Louise Dahlerup Sørensen blevet fotograferet af den professionelle fotograf Jonas Jensen, som tidligere har leveret billeder til modemagasinet Vogue, og er blevet klædt på af stylisten Pernille Teisbæk.

Det er også hende, der har været med til at vælge den karakteristiske grønlige brille, som hun skal bære til finalen:

- Jeg håber selv mine chancer er gode. Billederne er blevet rigtig gode. Måske det er en fordel, at mine briller er mere karakteristiske end de andre på grund af formen og farven, siger Louise Dahlerup Sørensen.

Finalen i 'Årets Brillelook' skal findes den 19. august på Hotel d'Angleterre i København, hvor hun skal kæmpe mod Malene Hoffmann fra København, Sisse Frydensbæk fra Hjørring og Jonas Schmidth Roland fra Odense.

Vinderen får blandt andet æren af at blive ambassadør for Louis Nielsens brilleprojekt i Tanzania, som går ud på at foretage synsprøver og udlevere briller til lokalbefolkningen.

Der venter altså Louise Dahlerup Sørensen en rejse til Afrika, hvis hun vinder konkurrencen.

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

20210123111454_IMG_5241

Politi udelukker ikke drab ved dødsfald i Aarhus Vest