Lokal DF'er: Luk moskéen og tvangshjemsend brugerne

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Michael Nedersøe, tager stærkt afstand til udmeldinger fra formanden for Grimhøjmoskéen

Formanden for Grimhøjmoskéen, Oussama El-Saadi, kom i går ud med sine holdninger til hele den verserende internationale konflikt. Han mener, at man bør gå i dialog og samarbejde med Islamisk Stat - en udmelding der har mødt skarp kritik fra flere sider.

Formand for Grimhøjmoskéen: Opfordrer til forhandling med IS

Nu melder en lokal folketingskandidat sig så ind i koret, hvor borgmester i Aarhus, Jakob Bundsgaard (S), og Marc Perera Christensen (K) tidligere har taget afstand til udmeldingerne.

- Jeg mener, at Grimhøjmoskéen bør tvangslukkes, og brugerne af den bør hjemsendes. De støtter åbenlyst op om IS, så i min optik er de tikkende bomber, som er en fare for Danmark, siger folketingskandidat for DF i Aarhus Østkredsen, Michael Nedersøe.

Høstede klapsalver for sin holdning til moskéen

DF'eren kan slet ikke se formålet med at gå i dialog med personer, der har holdninger som Oussama El-Saadi.

- Tidligere har folketingsmedlemmer Jonas Dahl (SF) og Jens Joel (S) talt varmt for at samarbejde med disse mennesker, men det kan jeg simpelthen ikke se, at man kan og bør, lyder det fra Michael Nedersøe.

Han har ved seneste årsmøde i Dansk Folkeparti fremlagt sine meninger om moskéen for partiet, og her vakte de begejstring i salen.

- Da jeg holdt tale om emnet, fik jeg efterfølgende klapsalver. Så der er helt sikkert andre i partiet, som er enige med mig, forklarer Michael Nedersøe.

I forhold til det rent juridiske i om det er muligt at tvangshjemsende folkene fra moskéen, mener DF'eren, at det bør der kigges på muligheden for.

Vaccine

play Region Midtjylland: Nye vaccinationscentre rulles ud

Smittestop

Ny rapport fra SSI: Hver tredje covid-smittede havde ingen symptomer

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

coronavirus test

Skærpede retningslinjer for nære kontakter: Skal bremse mutation

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet