Liva har sovet i telt i et år: Næste udfordring er allerede på plads

Liva Lucerne sov natten til søndag nat nummer 365 i telt. Men hun har allerede sat sig et mål, som heller ikke er så nemt

01:06

Natten til søndag sov 10-årige Liva Lucerne fra Aarhus i telt. Det var ikke en helt normal overnatning. For det var nat nummer 365 i telt.

Liva har med andre ord sovet i telt, mens det har været vindstille, mens det har blæst, mens det har været varmt, men også mens der har koldt – og endda mens der var sne.

Seje Liva Lucerne har gjort sig fortjent til spejdermærket Snorky. Man skal sove 365 ud af 400 nætter i telt. 

- Jeg føler mig sejere, fortæller Liva Lucerne søndag. 

Efter at have sovet 365 ud af 400 nætter i telt så har Liva Lucerne gjort sig fortjent til spejdermærket Snorky, som hun nu kan sy på sin uniform. 

Læs også Liva sover ude året rundt: - Det er koldt, men også hyggeligt

Livas forældre havde pyntet teltet op med balloner og lagt en rød løber ud til teltets udgang. Liva Lucernes mor er selvfølgelig rigtig stolt af sin datter.

- Jeg synes jo, det er sejt, at Liva har sat sig et mål om at sove i telt i et år og så faktisk gør det. Det tænker jeg egentlig, at der er mange, der kan lære noget af. Bestemt også voksne, siger Lotte Lucerne.

Forældrene havde i anledningen af nat nummer 365 i teltet pyntet op.

At Liva Lucerne er god til at udfordre sig selv, det er der ingen tvivl om. For det næste mål, hun har sat, er der nok mange – måske også voksne - der ikke vil kunne gennemføre.

- Jeg skal ikke spise slik i et år, siger Liva Lucerne og griner. 

120 spejdere tager hvert år Snorky-mærket.