Lille pige forsvundet fra børnehave: Øget overvågning af børn

Østjyllands Politi afspærrede onsdag et område omkring en børnehave i Aarhus V, hvorfra en fireårig pige var forsvundet

En fireårig pige vendte selv tilbage til den børnehave, hun forsvandt fra. Ud fra det, hun fortalte, har både forældre og institution anmeldt sagen til politiet. Foto: Privatfoto

Foto: Google Maps

Politiet arbejdede onsdag aften på en adresse på Trillegårdsvej i Aarhus V.

Politiet arbejdede onsdag aften på en adresse på Trillegårdsvej i Aarhus V.

1 af 4

OPDATERING: I forbindelse med efterforskningen af sagen har Østjyllands Politi anholdt en 33-årig mand, der sigtes for et sexovergreb. Læs mere her.

_____

Østjyllands Politi har torsdag morgen ingen yderligere kommentarer i sagen om en fireårig pige, der onsdag forsvandt fra en børnehave på Snogebæksvej i Aarhus V i en times tid.

- Vi melder noget ud senere torsdag, oplyser Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

Politiet afspærrede efter onsdagens episode et større område omkring børnehaven, men ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse, hvad der ligger bag den fireårige piges forsvinden.

Læs også Fireårig pige forsvandt fra børnehave: Mand sigtes for sexovergreb

- Vi har af efterforskningsmæssige årsager ikke yderligere oplysninger, sagde vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND onsdag aften.

Peter Hunniche oplyste, at sagen i øjeblikket efterforskes af afdelingen for personfarlig kriminalitet, men derudover er der stadig ingen yderligere oplysninger om, hvad det er, at politiet er i gang med undersøge.

I videoen her forklarer fungerende vicepolitiinspektør, Lennart Rosenberg Glerup, hvad der er sket. 

Ekstra opsyn

Hasle Dagtilbud, hvor Børnehuset Snogebæksvej hører under, har efter episoden udsendt information til alle forældre i dagtilbuddet.

Børnehuset Snogebæksvej i Aarhus V.

Her fremgår det, at den fireårige pige selv vendte tilbage til institutionen. Ud fra det, hun fortalte, har både pigens forældre og dagtilbuddet anmeldt sagen til politiet.

Ligesom episoden har givet anledning til, at dagtilbudene har iværksat ekstra opsyn.

- Vi har her i eftermiddag gennemgået vores procedurer for medarbejdernes opsyn og runderinger, når alle børn er på legepladsen, skrev Kristine Schroll, dagtilbudsleder ved Hasle Dagtilbud, hvor Børnehuset Snogebæksvej hører under.