Larsen: Jeg nyder øjeblikket!

Åbnede en kold dåseøl efter AGF-sejr

Søren Larsen blev dobbelt målscorer for AGF i kampen mod SønderjyskE.

AGF-angriberen Søren Larsen blev den store helt, da han fredag aften scorede to mål på tre minutter i aarhusianernes 3-1-sejr på hjemmebane over Sønderjyske i Superligaen.

Den tidligere landsholdsspiller scorede både til 2-1 og 3-1 efter omkring en times spil. Først en relativ nem indersidescoring efterfulgt af et flot langskud.

Det var derfor en glad angriber, der mødte pressen efter sæsonens første to scoringer.

- Man skal huske at nyde det, for pludselig går det af helvede til, og så hænger man på korset alene. Så jeg suger til mig i dag, siger Søren Larsen, der i anledningen havde åbnet en kold dåseøl.

- Jeg synes egentlig, at jeg har gjort mit bedste. Mit træningsniveau har været fint, men det har bekymret mig lidt, at jeg ikke er kommet frem til så meget, siger Søren Larsen til Ritzau.

Se: AGF på andenpladsen

For AGF-træner Peter Sørensen kommer scoringerne dog ikke som nogen overraskelse.

- Jeg synes faktisk, at det, jeg har set fra ham i de to seneste uger til træning, er det bedste, jeg har set fra hans side, siger Peter Sørensen til Ritzau.

Hvorvidt fredagens mål kaster en stime af sig, vil Søren Larsen dog ikke love.

- Min erfaring er, at jeg skal nyde det, når min krop arbejder med. Og hvis jeg så både spiller og scorer, så føler jeg mig faktisk nærmest som fodboldspiller, siger Søren Larsen med et grin.