Lang kø på motorvejen efter uheld ved Aarhus

Der er tirsdag eftermiddag flere km kø på motorvej E45 syd for Aarhus, efter at mindst en lastbil og en personbil har været impliceret i et uheld

Der er sket et uheld på motorvej E45 syd for Aarhus. Foto: Google Streetview

Uheldet er sket mellem frakørslerne Aarhus Syd og Skanderborg Nord. Foto: Google Maps

1 af 2

På Aarhus Syd-motorvejen i sydgående retning mellem Aarhus Syd og Skanderborg Nord kort før sammenfletningen er der tirsdag eftermiddag sket et større uheld, der skabte flere kilometer kø.

Omkring kl. 15.30 var der ryddet op på stedet igen efter over en time, hvor et spor var spærret, og der var lang kø på strækningen.

Kun ét spor er farbart på motorvejen, imens der ryddes op efter uheldet. Trafikken kan glide forbi, men afspærringen skaber kø.

Britt Osted Nielsen, Vejdirektoratet 

- Kun ét spor er farbart på motorvejen, imens der ryddes op efter uheldet. Trafikken kan glide forbi, men afspærringen skaber kø, lød det tidligere fra den vagthavende hos Vejdirektoratet, Britt Osted Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge hende var en lastbil og en personbil involveret, men flere køretøjer holdt i vognbanen eller nødsporet efter uheldet.

Læs også Flugtbilist i vanvidskørsel skyld i trafikuheld

- Det kan se ekstra voldsomt med flere lastbiler, der holder på motorvejen, men ifølge vores oplysninger har kun en af dem været involveret, sagde Britt Osted Nielsen.

Opdateres