Landets første træningscenter for familier åbner i Aarhus

Et center kun henvendt til gravide, nybagte forældre og familier slår dørene op i midten af august

Foto: Fra Facebook

Jordemoder Charlotte Mansouri har længe synes, at der mangler et alternativ til de klassiske fitnesscentre, hvis du som familie ønsker at træne sammen. Sådan et åbner hun derfor sammen med en kompagnon på Møllevangs Allé i Aarhus.

- Jeg oplever alt for mange forældre, der ser deres børn gennem de sociale medier, og familier som ikke er nok sammen. Det er ærgerligt, og derfor er der behov for et center, der fremmer forældrenes tilknytning til børnene, forklarer Charlotte Mansouri til tv2oj.dk.

Læs også Fodbold Fitness for kvinder vinder frem

Hun vil med det nye center vise, at det er muligt for børnefamilier at opretholde sin sundhed og samtidig få inddraget de mindste.

Familietræningscentret kommer til at tilbyde en lang række muligheder for medlemmerne. De kan købe forskellige medlemskaber, der så giver adgang til eksempelvis fri træning eller holdtilbud. Men i modsætning til i de typiske fitnesskæder, er der ikke spinning og zumba, der er på programmet.

Arbejdet med at få træningscentret klar til åbningen er i fuld gang.   Foto: Fra Facebook

Vil skabe en hel kæde

- Vi håber på at få mange ind på holdene. Jeg er blandt andet jordemoder og coach, og min partner er personlig træner og ernæringsekspert. Det bliver muligt for medlemmer at deltage i hold som sansemotorik og genoptræning af forskellig art, fortæller Charlotte Mansouri.

Udover at få adgang til centrets hold og træningsfaciliteter vil jordemoderfaglige konsultationer kunne tilkøbes.

Læs også Havfrue-svømning er det nye hit: Fantastisk at være en fisk

- Målet er at skabe en hel kæde med familietræningscentre. I de nuværende steder er det stort set kun børnepasning, der visse steder bliver tilbudt. Så nu skaber vi et bredere tilbud, slår hun fast.

Centret åbner i halvdelen af Copenhagen Crossfits tidligere lokaler, som Charlotte Mansouri har lejet sig ind i. Den officielle åbning er 13. august.