Læsø tilbage til Aarhus: Jeg er klar til nye udfordringer

01:05

Det 19-årige forsvarstalent Nikolaj Læsø skifter første divisionen og Odder ud med herrernes bedste liga, når han vender hjem til Aarhus.

Nikolaj Læsø har spillet to sæsoner for Odder, men nu føler han, at han er klar til at tage skridtet op og spille for Århus Håndbold. 

Læs også Forsvarstalent skriver kontrakt med Århus Håndbold

- Jeg glæder mig super meget til at komme til at spille i ligaen. Nu har jeg haft to gode år i Odder håndbold, hvor det er gået rigtig godt, og nu føler jeg, at jeg er klar til nye udfordringer i Aarhus, siger Nikolaj Læsø.

I Århus Håndbold ser man frem til at få Nikolaj Læsø tilbage til Aarhus, hvor han tidligere har spillet i ungdomsårene, hvor han var med til at vinde DM to gange for U18-holdene.

- Han passer fint ind i vores hold. Han er et stort talent, nu har han fået lidt flere hår på brystet, og han har fået lidt mere erfaring. Jeg tror, han er klar til at tage skridtet op på næste hylde, siger cheftræner i Århus Håndbold Erik Veje.

01:05

Hør også Odders cheftræner Mads Brandts reaktion på skiftet her

Luk video

 Selvom der er store forventninger til Nikolaj Læsø i Aarhus, ved han godt, at det ikke bliver let at spille sig på holdet.

- Det er klart, at man ikke bare bliver en fast mand, når man kommer ude fra. Jeg skal selvfølgelig spille mig ind på et hold, der spiller i ligaen, og jeg har kun spillet i første divisionen, så det tager sin tid. De har nogen rigtige dygtige håndboldspillere, siger Nikolaj Læsø. 

Århus Håndbold har sikret sig Nikolaj Læsø Christensen på en 3-årig kontrakt gældende fra sommeren 2017.

00:50

Cheftræner i Århus Håndbold Erik Veje er glad for at få Nikolaj Læsø tilbage til klubben

Luk video