Kvinde - pas på din telefon

Uklogt konstant at tjekke Facebook på diskoteket

Der er god grund til at passe ekstra godt på sin pung og mobiltelefon, hvis man som ung kvinde færdes i det aarhusianske natteliv.

Ifølge politiet har der i løbet af weekenden været 39 anmeldelser om tyverier fra lommer og tasker. De fleste af tyverierne er gået ud over unge kvinder, der var i byen i Aarhus lørdag aften og nat.

- Der har været flere tyverier end normalt. Snart er det Aarhus Festuge, og jeg kan godt frygte, at der også bliver masser af tyverier dér, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Går målrettet efter iPhones

Ifølge Mogens Brøndum ser det ud til, at flere tyve er gået målrettet efter de populære iPhones, når de har udset sig deres offer.

Han opfordrer derfor de unge kvinder til at tage deres forholdsregler. Fx er det en god idé at lade pungen og telefonen blive i en taske, som er lukket med en lynlås.

- Mange unge kvinder har hele tiden telefonen fremme for at sms'e eller gå på Facebook, når de er på et diskotek. På den måde gør man det nemt for tyvene, advarer Mogens Brøndum.