Krøldrup træner med Fremad

- Bare vi kunne beholde ham

Per Krøldrup indsat på Riisvangen Stadion, hvor han lige nu holder sommerferieformen ved lige.

Den tidligere landsholdsspiller Per Krøldrup har i de seneste to dage trænet med i fodboldklubben Aarhus Fremad, der spiller i 2. Division Vest.

34-årige Per Krøldrup er i øjeblikket klubløs efter en lang karriere som professionel i Italien, og derfor har han fået lov at træne med på Riisvangen i det nordlige Aarhus.

Det bekræfter Jesper Tollefsen, der er cheftræner i Aarhus Fremad.

- Jeg kender Per personligt, og vores assistenttræner Jimmi Høyer er gammel barndomsven med Per. Derfor er vi et helt naturligt sted for ham at holde formen ved lige, siger Jesper Tollefsen.

Selvom Per Krøldrup med 31 A-landskampe på cv'et umiddelbart ville være en forstærkning for Aarhus Fremad, maner cheftræneren alle spekulationer om et fast samarbejde i jorden.

- Det ville selvfølgelig være rart, for han er virkelig god, men det er ikke realistisk.

Per Krøldup havde sin storhedstid i de italienske Serie A klubber Udinese og Fiorentina, og i 2004 var han med på Mortens Olsens landshold ved EM-slutrunden i Portugal.

Senest spillede den teknisk stærke forsvarsspiller i italienske Pescara, som imidlertid endte med at rykke ud af Serie A.

Siden har flere andre italienske klubber samt en enkelt klub i den nordamerikanske liga angiveligt vist interesse for Per Krøldup.