- Kritikken er berettiget

Byrådsmedlem om kritik af folketingspolitikere

02:53

1 af 2

Marc Perera Christensen (K) er enig med den kritik som østjyske erhvervsorganisationer med Dansk Industri Østjylland i front retter mod de lokalt valgte folketingsmedlemmer fra især Aarhus.

- Jeg mener, at det er en fuldt ud berettiget kritik, det er også vores oplevelse, og jeg tror, at den er tværpolitisk i Aarhus Byråd, at de lokalt valgte aarhusianske folketingsmedlemmer ganske enkelte ikke trækker hårdt nok fra, når det gælder interessevaretagelsen for Aarhus og Østjylland i almindelighed, siger Marc Perera Christensen, der er 2. viceborgmester i Aarhus kommune.

Se: Glemmer deres bagland

Han nævner flere punkter:

- Aarhus er landets mest trafiktrængte by, og der bliver stadig kigget forbi, når ledende venstre-folk snakker Hærvejsmotorvej før E45, siger Marc Perera Christensen.

Han fortsætter:

- Vi har også kunnet se det i forhold til, at vi ikke har fået lov til at komme i gang med det meget vigtige havneprojekt for havnen i Aarhus - nemlig udvidelsen af Marselistunnelen, hvor regeringen blokerer for den låneadgang, vi har brug for. Vi har jo finansieringen, men vi mangler bare startkapitalen.

Marc Perera Christensen var søndag aften gæst i studiet i Nyhederne på TV 2 | ØSTJYLLAND, og du kan se hele interviewet med ham i videoen øverst på siden.