Kravlede rundt på tag i Den Gamle By og faldt ned fra 12 meters højde

To unge mænd kravlede tidligt lørdag rundt på et af tagene i den Den Gamle By. Herfra faldt den ene ned, og han er nu i kritisk tilstand.

Den ene mand faldt 12 meter ned og er nu i kritisk tilstand på sygehuset. Arkivfoto. Foto: Bax Lindhardt - Ritzau Scanpix

OPDATERING:

Søndag eftermiddag ligger den unge mand forsat på Skejby Sygehus, og han er fortsat i kritisk tilstand. Politiet har ikke yderligere oplysninger.

To unge mænd fandt tidligt lørdag morgen ind i Den Gamle By i Aarhus ved at kravle op på et stillads og efterfølgende ind i seværdigheden.

Læs også Tip fik ungt par i politiets kløer: Nu skal manden 12 år i fængsel

Klokken 07.09 i morges modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en af mændene var faldet ned fra en 12 meter høj tagryg.

En 22-årig mand faldt ned fra de her 12 meters højde, og han er nu i kritisk tilstand.

Flemming Lau, vagtchef, Østjyllands Politi

- En 22-årig mand faldt ned fra de her 12 meters højde, og han er nu i kritisk tilstand, siger Flemming Lau, der er vagtchef hos Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Anmeldelsen kom fra den anden indtrængende, der skulle bruge en ambulance til sin kammerat.

Politiet ved ikke præcist endnu, hvorfor de to mænd befandt sig i Den Gamle By, og de ønsker ikke at oplyse om, hvorvidt de var påvirkede.

- En tragisk ulykke med nogle alvorlige konsekvenser. Det er den foreløbige konklusion på det, siger Flemming Lau.

Den Gamle By åbner først klokken 10 om lørdagen, så det er altså foregået uden for åbningstiden. Østjyllands Politi er dog i gang med at undersøge episoden nærmere.

Læs også Det må du (ikke) med mobilen, når du kører

- Vi er ved at undersøge omstændighederne. Årsagen, hvad der skete, det har vi ikke et overblik over på nuværende tidspunkt, siger vagtchefen til TV2 ØSTJYLLAND.

De pårørende er underrettet.