Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

En kvinde fra Aarhus overraskede sin mand, da han var i færd med at misbruge sin steddatter. Mandag fik han syv års fængsel.

Det var tidligt om morgenen den 26. april sidste år, da en kvinde blev vækket  af nogle underlige lyde. Lydene kom fra stuen i det hjem i det vestlige Aarhus, hvor hun boede med sin 75-årige mand og 11-årige datter. 

I stuen tog hun manden på fersk gerning i gang med at opføre sig seksuelt upassende overfor hendes datter. Med det samme tilkaldte hun politiet, som anholdt den 75-årige ved deres ankomst. 

Efterforskningen viste sidenhen, at den 11-årige pige var blevet voldtaget og misbrugt gentagne gange af sin 75-årige stedfar siden midten af 2015. Den 75-årige havde truet pigen med, at han ville slå hendes mor, hvis hun ikke gjorde, som han sagde. 

Manden nægtede under sagen ved Retten i Aarhus at have begået seksuelle overgreb mod sin steddatter, men blev mandag idømt syv års ubetinget fængsel for sine gerninger. 

Må ikke være med børn

Samtidig blev han dømt for at have 3500 børnepornografiske billeder og videoer på sin computer.

Udover fængselsstraffen blev stedfaderen idømt et forbud mod at være sammen med børn i sit eget hjem eller besøge hjem med børn. 

- Det er meget voldsomme overgreb, som den 75-årige har udsat en lille pige for, og det er sket over en meget lang periode. Jeg er tilfreds med, at den 75-årige ud over fængselsstraffen også blev idømt bolig- og besøgsforbud, siger anklager Morten Dahm-Hansen.

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej

Thomas Krysiza

play Kommune trækker i land: Vil alligevel ikke tage døgnhjælp fra Thomas

Vaccine

Regionsrådsformand om vaccinekaos: - Alt for mange får invitationer

Pia Ebdrup ny

play Pias tænder smuldrer væk - har fået regninger for 150.000 kr.

Ilva Lars Larsen møbler møbelkæde kæde butik logo IDdesign

Store butikker skal sikre 250 kvadratmeter til hver kunde

img_0509.jpg

Efterskoleelever strejker: Stine vil have garanti for genåbning