Koncert på Facebook: L.O.C. og Nephew genopstår

Det er 10 år siden, at de talentfulde østjyder første gang optrådte sammen på Roskilde festival. Nu viser de koncerten igen for alle

Simon Kvamm - med rødder i Silkeborg - og resten af Nephew kan ses live på Facebook natten til fredag. Foto: Anna Klode

Det er 10 år siden, at L.O.C. optrådte på Roskilde Festival sammen med Nephew. Foto: Ulrik Lyager

1 af 2

Den 7. juli 2007 var en uforglemmelig aften for L.O.C. og drengene i Aarhus-baserede Nephew - og det var det sikkert også for mange fans. 

De to bands trådte for første gang op på Orange Scene på Roskilde Festival, og det har skabt minder, som de nu ønsker at genskabe.

Læs også L.O.C. slutter sig til Grøn-holdet

- Vi havde øvet, planlagt og forberedt os så godt vi kunne, og selv om en vis nervøsitet gjorde, at vi til tider glemte at nyde at stå på netop denne scene, så har mange detaljer alligevel fæstnet sig på nethinden, og den samlede konklusion er, at det hele gik op I en højere enhed - lyd, lys, musikken, publikum og stemningen, skriver de i en pressemeddelelse.

Præcis 10 år siden

Det er præcis 10 år siden i år, at de spillede koncerten for mellem 60.000 til 70.000 publikummer.

Nu ønsker de at vise koncerten igen, men for endnu flere.

Læs også Aarhus Festuge åbner med musik af Simon Kvamm

- Natten til fredag holder vi jubilæum, og du kan genopleve koncerten, når vi livesender på Facebook fra kl 01.00. Vi genudsender hele koncerten i præcis det tidsrum, hvor vi stod på scenen for 10 år siden, og sidder klar til at svare på jeres kommentarer, skriver Nephew i pressemeddelelsen.

Koncerten blev dengang optaget til DVD, og de optagelser vil de vise gratis på Facebook på samme tidspunkt som den oprindelige koncert.

Du kan se en trailer til koncerten på Youtube: 

07.07.17 Genoplev 07.07.07