Kom an Formel 4!

16-årig racerkører sikrer oprykning

Den talentfulde racerkører Jan Jønck fra Skødstrup er nu sikret en plads i det tyske Formel 4 mesterskab, hvilket den unge racerkører har kæmpet for hele året.

Oprykningen fra Formel Ford til Formel 4 har krævet hårdt arbejde, både fra Jan Jønck selv men også fra hele hans support team.

-Vi har arbejdet rigtig hårdt på at få det hele til at falde på plads, og nu kan jeg holde juleferie med ro i maven. Det er en superfed fornemmelse, siger racerkører Jan Jønck.

Se: Benzin i blodet

Formel 4-racerne er med Jan Jøncks egne ord meget mere rigtige racerbiler end hans tidligere racerbil i klassen Formel Ford.

- Nu skal jeg bruge vinteren til at forberede mig optimalt. Jeg skal bruge en masse tid i simulatoren for at lære banerne at kende, og jeg skal naturligvis holde min fysiske form ved lige. Heldigvis får jeg god hjælp fra Team Danmark og DASU, som bl.a. stiller en mentaltræner til rådighed for mig, så jeg har de bedst tænkelige betingelser. Jeg skal nok være klar, når sæsonen skydes i gang, og jeg glæder mig helt vildt, siger den forventningsfulde racerkører Jan Jønck.

Det unge stjerneskud kommer i Formel 4 til at køre på nogle af de mest kendte Grand Prix-baner rundt om i Europa.