Kolde gys og kærlighed på Aarhus Teater

Årets familieforestilling på Aarhus Teater er det kendte eventyr Snedronningen, som allerede tegner til at blive velbesøgt

02:31

1 af 2

Den 13. november er der premiere på dette års familieforestilling Snedronningen på Aarhus Teater. Her vil skuespillerne tage publikum med på Gerdas rejse for at redde sin bror Kaj, der er blevet taget til fange af den onde snedronning.

- Det var mit yndlingseventyr som barn, hvor min mor tit læste det højt for mig. Jeg synes, at det er en fin fortælling om det gode mod det onde, lyder det fra en af skuespillerne, Nanna Bøttcher.

Hun har været under kærlig instruktion fra Geir Sveaass, der ser et meget smukt budskab i værket.

- Gerda bruger sine sidste kræfter på at smelte Kaj, der er blevet frosset til is, og det gør hun med styrke fra sit hjerte. Det er et smukt og vigtigt budskab også den dag i dag, siger instruktøren Geir Sveaass.

Sætter sit eget præg på teatret

I første omgang var det rent faktisk ikke meningen, at årets familieforestilling skulle være netop snedronningen, men et direktørskifte ændrede de hidtidige planer.

Her er den nye teaterdirektør

- Den oprindelige forestilling var meget forbundet med den tidligere direktør, så jeg synes, at det ville være på sin plads at skifte. Derfor er det nu snedronningen, forklarer teaterdirektør Trine Holm Thomsen.

Vurderet ud fra den øjeblikkelige status på billetsalget tyder meget på, at hun har ramt plet. Alle familieforestillingerne er tæt på udsolgt, og der er i skrivende stund solgt omkring 23.000 billetter.

Se hele indslaget om Snedronningen øverst