Klip i kortet til chauffør: Kørte for stærkt med bussen fuld

Ved en færdselsindsats i Aarhus V var en buschauffør en af dem, der havde alt for meget fart på. Han fik derfor et klip i kørekortet

En mobiltelefon i hånden, stoffer i bilen og et speedometer der viste langt over det tilladte. Det var nogle af de overtrædelser, bilister blev taget for under Østjyllands Politis færdselsindsats i Aarhus V mandag aften. 

En af dem, politiet måtte hive ind til siden, var en buschauffør, der kørte med bussen fuld af passagerer. Ham fangede politiet i at køre 69 kilometer i timen på en strækning, hvor han måtte køre 50 kilometer i timen. Det kostede ham et klip i kørekortet. 

En anden bilist formåede at blive stoppet af færdselsbetjentene to gange inden for få timer. Begge gange opgav han et falsk navn og personnummer, men anden gang gennemskuede politiet ham og kvitterede med to sigtelser for at overtræde straffeloven. Desuden står han til en betinget frakendelse af kørekortet, da han kørte alt for stærkt.

I alt nåede betjentene at sigte 26 forskellige personer. De 24 øvrige blev for eksempel sigtet for at køre over for rødt, for at køre i narkopåvirket tilstand og for at have mobiltelefonen i hånden under kørslen. 

RESULTAT AF INDSATS

Faste vaccinationssteder på vej

play Region Midtjylland er begyndt på hjemmevaccination

Bertram Lyng Engelsted Jarkilde og Oskar Duvier Mehlbye

play De har forberedt sig i et år: Nu får Bertram og Oskar deres store drøm opfyldt

Munkholm afsnit 1 DIGI

play Serie: Tidligere zoo-ejer slipper ikke helt sit livsværk endnu

Skærmbillede 2021-03-05 kl. 23.33.32

play Mor kritiserer forhold for fødende: - Det er en falliterklæring

Solskin hav blå himmel

play Tør og kølig lørdag - det vil føles som frostvejr

Lys over Svostrup Web Still

play Se video: Svostrup Kro lyser op for at mindes oversvømmelser