Klar til at uddele tæsk

Aarhus-bokseren Dennis Ceylan har en stor kamp lørdag

Den tidligere IBF-verdensmester Dmitry Kirillov står i modsatte ringhjørne, når Aarhus-bokseren Dennis Ceylan lørdag skal på sin hidtil hårdeste opgave i karrieren.

- Han er en rutineret herre, og han kommer ikke til at lægge sig ned uden kamp. Han har udtalt, at han gerne vil være verdensmester igen, og det vidner også om, at han vil give alt, siger Dennis Ceylan til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Dennis Ceylan har gjort sig klar til kampen i månedsvis. Ofte har det været med to daglige træningspas, og han kan mærke, at anstrengelserne har båret frugt.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Forberedelserne har været optimale, og formen er, hvor den skal være, siger Dennis Ceylan.

Derfor føler han sig også sikker på, at han kan give tilskuerne i Ballerup Super Arena, hvor kampen bokses, en god oplevelse.

- Selvtilliden er i top, og jeg glæder mig til at vise noget god boksning. Jeg har nogle mål, og han er første skridt på vejen mod at nå de mål. Jeg vil for eksempel gerne være europamester, siger Dennis Ceylan.

Kampen bokses lørdag aften, og fredagen skal for Dennis Ceylan gå med ikke at spise og drikke for meget, så han kan smide de sidste par hundrede gram og komme ned på vægtkravet på 57,2 kilo.