Klar til fest i Mejlgade

Det er nu helt sikkert, at Mejlgade for Mangfoldighed i Aarhus genopstår i morgen

Mejlgade for Mangfoldighed i Aarhus genopstår rent faktisk i morgen, til trods for at mange har været i tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre.

- Det sker i morgen klokken 12, og det bliver rigtig, rigtig sjovt, siger medarrangør Frederik Svinth til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Mangfoldigheden genopstår

Der mangler stadig et par frivillige og nogle små detaljer, men arrangørerne tør nu godt love, at der bliver fest i gaden i morgen, lørdag.

- Vi har været meget gennemsigtige i vores kommunikation, i forhold til hvor mange penge og frivillige vi manglede, for at det kunne lade sig gøre. Så der er nogen, der har været meget bekymrede for, om det overhovedet blev til noget. Men det gør det, siger Frederik Svinth.

Tid til at gå på opdagelse

I morgen tidlig bliver det grønne græs altså rullet ud til en ny omgang af Mejlgade for Mangfoldighed.

Der er et program for dagen, men arrangørerne har ikke gjort meget for at reklamere for det.

- Vi ønsker, at folk selv skal have lysten til søge informationerne. Tanken er, at man ikke bare skal støtte op om det, man kender, men at man støtter op om alle de muligheder, der er. Ellers skal man bare gå på opdagelse, siger Frederik Svinth.

Genopstår efter pause

Tidligere år har omkring 25.000 deltaget i festlighederne, og det resulterede sidste år i, at arrangementet måtte aflyses af sikkerhedshensyn.

- Vi har i år skruet lidt ned for kommunikationen i håb om, at vi bliver lidt færre, så der er plads til alle, siger Frederik Svinth.

I stedet for at bruge en masse tid på en facebookbegivenhed har folkene bag Mejlgade for Mangfoldighed produceret en Youtube-video, som du kan se her nedenfor: