Klar med ny single: Frygtede aldrig at kunne synge igen

En kompliceret operation i halsen gjorde Anni Ringgaard fra Aarhus ude af stand til at synge, men stemmen vendte tilbage

02:28

1 af 2

"So happy I could sing" er en hyldest til stemmen, og det er netop den, som Anni Ringgaard med kunstnernavnet Annione har fået tilbage efter at have mistet den for to år siden.

Her blev hun opereret i halsen, og dermed forsvandt hendes kæreste eje - sangstemmen.

- Jeg kunne godt snakke, men ikke synge, styre min stemme og komme op på tonerne. Der var jeg skrækslagen for at miste den for altid. Jeg panikkede - det var en frygtelig tid, fortæller Anni Ringgaard.

Heldigvis gik det ikke så galt, for evnerne til igen at synge vendte tilbage, og nu er hun altså aktuel med en ny single. Musikvideoen til den er optaget sammen med alle de venner og bekendte, som støttede hende i den hårde tid.

Altid sunget og elsket det

- Det var en fantastisk og dejlig dag, lyder det fra sangerinden.

Annione udkom med sit første album i 1998 og har altid fået gode anmeldelser. Hun har også skrevet flere sange for blandt andre Marie Frank og Signe Svendsen. Musik har altså gennem hele livet fyldt rigtig meget for hende, og derfor var glæden stor, da hun igen kunne synge.

- Du kan spørge min underbo og overbo, om hvor glad jeg var for at kunne synge igen. Det var morgen, middag og aften, griner Anni Ringgaard.

Nu har hun så altså igen brugt stemmen til at udgive en ny single.

Du kan se hele indslaget med Annione øverst i artiklen.