Karins mand er savnet: Jeg er begyndt at tvivle

Niels Nicholaisen har været forsvundet i ti døgn, og familiens forhåbninger er ved at blive til tvivl

05:21

1 af 2

73-årige Niels Joachim Nicholaisen forsvandt den 5. februar under mystiske omstændigheder fra sin bopæl i Aarhus.

Der er ikke tegn på, at han skulle have været deprimeret, ingen umiddelbare tegn på en forbrydelse - og det er svært at bestemme, hvordan en eventuel ulykke skulle være sket.

Hans kone gennem næsten 50 år, Karin Nicholaisen, drømmer stadig om miraklet, men.

- Jeg er begyndt at tvivle, det er jeg. Jeg synes, der er gået så lang tid, og jeg kan ikke forestille mig, at han har siddet i et skur så lang tid, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Karin Nicholaisen taler i detaljer om sin mand, som var et vanemenneske. Derfor blev hun også hurtigt klar over, at noget kunne være galt, da hun kom hjem til en tom lejlighed, som ikke så ud, som den plejede.

- Det er meget naturligt, at han ville gå i fitness på det tidspunkt. Han ville eventuelt tage et rundstykke med hjem, som han plejer. Det er meget samme rutine. Men ved, at der ikke stod et glas juice, som han plejer at drikke, inden han går i fitness, og at opvaskemaskinen var tom, og at radioen ikke var tændt, var der nogle ting, jeg undrede mig meget over, siger Karin Nicholaisen.

Forsvundet i 10 dage: Dykkere skal lede efter Niels igen

En time efter, at hun kom hjem, kontaktede hun sin søn Jesper.

- Det har været anspændt. Det er frygteligt for familien, det er frygteligt for mig. Vi prøver at bearbejde det hver eneste dag. Vi taler mange ting igennem og har teorier oppe og vende. Det er så underligt og så ufatteligt, at det kan ske, siger Karin Nicholaisen.

Nye spor i sagen om Niels fra Aarhus

Mandag kom der nye spor i sagen, da Niels' telefon blev sporet til en sendemast nær Strandparken i Aarhus og containerhavnen, men der er ikke kommet noget konkret ud af sporene endnu.

Du kan høre hele Karin Nicholaisens beretning i interviewet øverst i artiklen.