Kæmper for gratis psykolog-hjælp til unge

1.427 underskrifter afleveret til Jacob Bundsgaard (S), borgmester i Aarhus

01:33

1 af 2

Unge fra SF Ungdom i Aarhus var torsdag morgen mødt op på Aarhus Rådhus. Her skulle de overrække mere end 1.400 underskrifter til borgmester Jacob Bundsgaard (S).

De unge fra SF vil nemlig have politikerne til at se på mulighederne for at tilbyde unge i kommunen gratis psykologhjælp.

- Det gør altid indtryk, særligt når det er unge og engagerede mennesker, der har knoklet i et helt år for at samle underskrifter. Så er det klart, at så skal man tage det alvorligt. Og det her er faktisk noget, der er bragt ind på forhandlingsbordet og bliver drøftet i de her timer, siger Jacob Bundsgaard med henvisning til, at der torsdag er budgetforhandlinger i kommunen.

Hvorvidt forslag bliver en realitet er endnu for tidligt at sige noget om endnu.

SF Ungdom kræver gratis psykologhjælp til unge

- Nu må vi se. Vi står og kigger ind i en sparerunde, men der er ingen tvivl om, at det her er et af de initiativer, som rent faktisk på længere sigt formentlig er en god forretning, også når man kigger rent økonomisk på det, siger Jacob Bundsgaard.

I dag tilbyder i alt seks kommuner gratis psykologhjælp til unge under 25, og nu vil SF ungdom have Aarhus til at gøre det samme. En mission, der møder opbakning i byrådet, hvor SF i samarbejde med Venstre, Enhedslisten og Konservative stiller forslaget i Aarhus Kommune.

Du kan se underskrifterne blive afleveret til Jacob Bundsgaard i videoen øverst på siden, hvor du også kan se et interview med borgmesteren om sagen.

link